Selecteer een pagina

Andrew Greenwood & SW!TCH2MOVE presenteert: 

Active Ageing at home

Active Ageing at home

Andrew Greenwood heeft vanuit SWITCH2MOVE een speciale training ontwikkeld om iedereen in beweging te krijgen en te houden. In deze training, speciaal gemaakt voor mantelzorgers, begeleid Andrew je aan de hand van video’s, speciaal gecomponeerde muziek en duidelijke instructies. De training is gebasseerd op de door Andrew ontwikkelde SIM-methode en geschikt voor iedere leeftijd. Na het volgen van de training kun je dansen op muziek volgens de SIM methode. Deze methode werkt aan verbinding, balans, kracht, improvisatie, lichaamshouding en zelfvertrouwen. Tijdens het dansen help je de persoon waar je voor zorgt  zijn of haar ‘eigen ik’ te ontdekken, waardoor zelfvertrouwen en eigen regie toenemen. 

Speciaal voor mantelzorgers

Het is moeilijk als je partner, familielid of cliënt de diagnose dementie of Parkinson heeft. Niet alleen voor de persoon zelf, maar ook voor jou als partner of mantelzorger. Contact en verbinding maken wordt steeds moeilijker en de dagen worden stressvoller. 

Het kan voor veel mantelzorgers een uitdaging zijn om voldoende beweging te bieden aan de persoon voor wie zorg gedragen wordt. Zeker in deze tijden van COVID en lockdowns is nog moeilijker geworden om activiteiten te bedenken. De Active Ageing training van SWITCH2MOVE zorgt er voor dat er gewoon thuis, desnoods op de bank, met plezier bewogen kan worden. Dat je hier zelf ook in mee beweegt is een fijne bonus! Leer samen met Andrew hoe leuk bewegen kan zijn, gewoon vanuit thuis!

Wetenschappelijk onderbouwd

Onderzoek heeft aangetoond hoe belangrijk bewegen, en helemaal het bewegen op muziek is voor het welzijn van de mens. De methodiek die Andrew met SWITCH2MOVE heeft ontwikkeld is gebasseerd op verschillende onderzoeken. Ook wordt er op dit moment door de Fontys University en Tilburg University langdurig onderzoek gedaan naar de SIM-methodiek en de effecten hiervan voor onder andere mensen met beginnende dementie. De eerste resultaten laten zien dat de SWITCH2MOVE methode een positieve impact heeft op zowel het welzijn als de fysieke gesteldheid van de deelnemers.

Andrew Greenwood

Andrew Greenwood

Oprichter SWITCH2MOVE

Wij willen ouderen in hun eigen omgeving, actief ouder laten worden met het digitale ‘Active Ageing’ programma. Op een eenvoudige manier, in eigen tempo en eigen omgeving leren mantelzorgers, thuiszorgmedewerkers en familieleden hoe ze door dansen op muziek, het gezondheidswelzijn van deze mensen kunnen verhogen. De online training is gebaseerd op mijn bewezen, effectieve SIM methode

LANCERINGSACTIE!

In Februari zal de training Active Ageing at home gelanceerd worden.

Schrijf je nu geheel vrijblijvend in  en ontvang tijdelijk een korting van €50.-! Je krijgt dan de training “Active Ageing” voor slechts €199,-.

Deze actie loopt tot en met Februari 2022, dus schrijf je snel in via het onderstaande formulier. We zullen vervolgens contact met je opnemen.